Lush Fizzbanger

Kot sem že omenila, sem velika navdušenka nad Lushevimi kopalnimi kroglami. Ena izmed ljubših je definitivno fizzbanger, ki se ponaša z vonjem po začinjenih jabolkah. Ker mi cimet nenormalno dobro in omamno diši, me sploh ne čudi, da je tale krogla zelo visoko po priljubljenosti pri meni. Zunanjost krogle je rumena, presenečenje pa se skriva v notranjosti, saj je krogla znotraj modra, tako se da barva vode spreminja iz rumene v zeleno. Video kopalne bombice v akciji sem dodala spodaj.

Sestavine: natrijev bikarbonat, citronska kislina, pokajoči bombončki, vinski kamen, natrijev lavrat sulfat, olje cimetovih listov, olje iz cvetov pomarančevca, olje ylang-ylanga, izvleček gardenije, kokamid DEA, lavril betain, kumarin, eugenol, linalool, parfum, barvilo 42090 (Lush.si)

fizz

Sporočilce, ki se skriva v notranjosti krogle.

Koža po kopanju diši še kako urico ali dve, upoštevajoč, da naknadno ne uporabim kreme ali losijona za telo. Kože mi ne izsuši. Cena je 6,50€, ki se mi ob dejstvu, da jo uporabljam za razvajanje  enkrat na teden, ne zdi previsoka. Jaz jo priporočam vsem, ki vam dišijo jabolka in cimet.

This bath bomb is one of my favorites because it smells like spiced apples with cinnamon and I love cinnamon. The bath bomb is yellow on the outside and blue on the inside, so the water changes colors while it’s fizzing. The scent stays on the skin for a good hour if I don’t use any body lotion and it does not dry my skin. I paid 6,50€.

2 thoughts on “Lush Fizzbanger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s