H&M: Dry Conditioner

HMCollage

Tale H&M suhi balzam za lase se mi je zdel izredno zanimiv in sem se odločila, da ga bom preizkusila. Suhi balzam je v pločevinki na sprej, kot lak za lase ali suhi šampon. Vsebuje 250ml. Embalaža je modra, pisana, z belimi robom zgoraj in napisom v bež kvadratu. Meni je všeč.

This H&M dry conditioner seemed very interesting so I decided to try it out. The dry conditioner comes in a spray can, just like a hair spray or dry shampoo. It contains 250ml. The packaging is blue, colorful, with a white edge above and inscription in a beige square. I like it.

IMG_6642

Čeprav na navodilih piše, da je za uporabo za osvežitev las med pranji, sem ga le enkrat uporabila na tak način. Nanesli bi ga naj na spodnjo polovico las. H&M prav tako trdi, da balzam vsebuje arganovo olje ter ekstrakt avokada za sijoče in svileno gladke lase. Pred uporabo ga je potrebno dobro pretresti.

Although the instructions say to use it to  refresh the hair between washing, I used it only once that way. You are supposed to apply it on the lower half of the hair. H&M also states that the conditioner contains argan oil and avocado extract for shiny and silky smooth hair. Shake well before use.

IMG_7176

Sprej je brezbarven in diši lepo sveže. Mene vonj spominja na papajo, vendar sem zelo slaba pri opisovanju vonjev. 😀 Jaz sem ga prvič uporabila na sveže umitih laseh in balzam je dal lasem lep sijaj in lepo jih je odišavil, ampak lasje so bili tako ali tako umiti. Potem sem pa en dan uporabila suhi šampon in lasje so ponavadi po uporabi suhega šampona mat, torej brez tistega zdravega sijaja in včasih, če nanesem preveč suhega šampona, tudi rahlo sivkasti. In takrat sem se odločila nanesti direktno na lasišče še suhi balzam in zadeva je delovala. Lasje so izgledali  sveže umiti, sijoči.

The spray is colorless and smells fresh. The scent reminds me of papaya, but I’m very bad at describing scents. 😀 The first time I used it was on freshly washed hair and the conditioner gave the hair a nice shine and fresh scent, but the hair was washed anyway. Then one day I used my dry shampoo and the hair is usually matte, without the healthy shine, after using it and sometimes if I apply too much it also turns a bit greyish. In that moment I decided to use my dry conditioner directly on the scalp and it worked. The hair looked freshly washed, shiny.

IMG_7179

Od takrat naprej ga uporabljam vedno v kombinaciji s suhim šamponom, saj lasje po uporabi obeh niso mastni, so pa še vedno sijoči. Jaz si več ne predstavljam uporabe suhega šampona brez tega suhega balzama. Prav tako se mi zdi, da ga je skoraj nemogoče nanesti preveč, jaz ga nanašam po občutku.

From then on I always use it in combination with the dry shampoo, because the hair isn’t greasy, but it’s still shiny after using them both. I can’t imagine using the dry shampoo without this dry conditioner anymore. Also, it seems to me, that it’s almost impossible to apply too much, I apply it by feeling.

Kupila sem ga v H&M-u v Ljubljani (City Park) in zanj odštela 7,99€. Če uporabljate suhi šampon potem ga zelooo priporočam.

I bought it in H&M in Ljubljana (City Park) and paid 7,99€ for it. I reeeally recommend it if you use dry shampoo.

Radi se imejte in veliko se smejte! 😉

4 thoughts on “H&M: Dry Conditioner

    • Res je fajn, če ga uporabljaš kot sem opisala. Meni je drugače bil všeč, ampak nič posebnega. Zdaj pa si več ne predstavljam biti brez. Tako, da če uporabljaš suhi šampon bo ti sigurno ok. 😉 Jaz še čakam da bo H&M kozmetika tudi drugje po Sloveniji, ne samo Lj, ker imajo par dobrih produktov. Uporabljaš kaj od njih?

      Like

      • Suhi šampon uporabljam ja, tak da bi ziher bla zanimiva kombinacija :)) Ja sem slišala, da hvalijo nekatere produkte, bi blo fajn, da bi ponudbo razširili še kje drugje kot v Lj 🙂 Zaenkrat še ne uporabljam nič od njih, bi pa z veseljem kaj probala .. Sem bla sicer v Lj, pa nisem uspela nič vzet, ker je blo tooooolko vsega, časa pa nisem ravno imela :/ Drugič :))

        Like

      • Ja, jaz tudi čakam, da se razširijo. Zaenkrat mi je to všeč, ostalo pa nisem uspela dobro preizkusit. Poročaj, če boš kaj poskusila. 😉

        Like

Leave a comment